miercuri, 29 iulie 2009

Toma necredincioasa

Nu mai cred.
Nu mai cred in cea mai mare nota luata pe drept la un examen, nu mai cred in contestatii facute dupa aflarea rezultatelor, astfel incat nota sa iti fie marita cu un punct. Cum sa primesti un punct in urma recorectarii tezei? Ce detalii au scapat primii doi corectori (doi!) de au omis sa mai puna un punct la nota finala ?!
Am asa un mare sictir pentru tot ce inseamna buna-cuviinta mascata, pentru pupincuristii care-ti zambesc delicios ca sa-si atinga scopul si sa ti-o traga apoi pe la spate (cu sens figurat zic).
Nu mai cred in iubiri de-o viata, in barbatul care "te iubeste sincer" sau in femei care sa "isi dea si sufletul" pentru celalalt.
Nu mai cred in vanzatoarea care iti spune ca abia a primit marfa doar ca sa cumperi de la taraba ei, nu mai cred in onestitate.

Cred in schimb in plicul umplut strategic si strecurat in buzunarul doamnei Saulea de la ISJ, cred si in al doilea plic, dublu ca grosime fata de primul, strecurat tot in buzunarul damei sus-amintite.
Mai cred si in barbati sau femei care te privesc in ochi ani intregi si-ti jura iubire, pentru ca intr-o zi sa-si faca valizele si sa-ti spuna senin: "Baby, plec. M-am indragostit."
Cred, asadar, intr-o lume meschina si murdara, manata de propriile interese, bandajate in poleiala.

Mi-e sila.

P.S.: Nu, nu sunt depresiva. Nici vorba de asta. Sunt doar scarbita de unii oameni si de unele lucruri.

P.P.S: Ma duc la Mission in week-end.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu